סכינים
סכינים
סוג סכין
סוג סכין
חרשי הפלדה
חרשי הפלדה
משטחי חיתוך
השחזה
אחסנת סכינים
כלי מטבח
סכיני שף ומטבח יפניות ידועות באיכות ובדיוק יוצאי הדופן, הן מציעות מספר יתרונות בולטים בהשוואה לסכינים מערביות.
סכיני שף יפניות מעוצבות תוך מחשבה על דיוק, איזון ופונקציונליות, מה שהופך אותן לבחירה מצוינת עבור שפים מקצועיים וביתיים כאחד.
למרות שהן עשויות להיות יקרות יותר מעמיתיהם המערביים, האיכות המעולה ואריכות החיים הופכים אותן להשקעה משתלמת עבור טבחים רציניים.
סכין שף איכותית היא כלי עבודה אישי. אורך הלהב, משקל הסכין, פרופיל הסכין, נקודת האיזון, סוג הפלדה – כל אלה הם משתנים המשפיעים איזה סכין תרגיש לנו טבעית ביד ואיזה תרגיש פחות טבעית ופחות נוחה לשימוש.
אנחנו מחזיקים בחנות שלנו בצומת סביון 35 חרשי סכינים מכל רחבי יפן.
בחנות יש אי עם משטחי עבודה ואנחנו מעודדים לקוחות לבוא לראות ולנסות סכינים לפני הקנייה עם חומרי גלם כמו ירקות שונים ועשבי תיבול שיש בחנות באופן קבוע.
אנחנו ממליצים מאוד להעצים את חוויית הנתינה ולהביא את האדם היקר שאתם רוצים לקנות לו סכין לחנות שלנו לחוויה מסוג אחר לגמרי.
הוא/היא יוכלו להתנסות עם סכינים שונות עם חומרי גלם שונים עד שימצאו את הסכין שנכונה להם בתקציב שנקבע מראש.
החריטה על הסכין בסוף היא בונוס ואנחנו עושים חריטות לייזר בחפץ לב. ראו פרטים כאן.
לתת סכין במתנה – מזל טוב או רע?
קראו מה כותבים לקוחות שקנו אצלנו.
כתובת החנות שלנו:
״מרכז מסחרי צומת סביון״.
חפשו ״סאקורה סכיני שף יפניות״ ב- ווייז.
א׳ – ה׳ 10:30 עד 18:00, יום ו׳ וערבי חג 9:30 עד 13:30.
חנייה חופשית, החנות בקומה 1.
WhatsApp us