סכינים
סכינים
סוג סכין
סוג סכין
חרשי הפלדה
חרשי הפלדה
משטחי עבודה
השחזה
אחסנת סכינים
₪640
₪640
4 במלאי
סכין הונייסוקי – סכין קצבים לפירוק בשר ועופות
Honesuki 骨ナイフ (פירוש מיפנית: סכין עצמות)
הוֹנְייסוּקִי היא סכין קצבים יפנית ונועדה לפירוק עופות וחיות קטנות. אורך הלהב של הוֹנְייסוּקִי הוא 145-150 מ״מ, עם גב להב רחב שמקנה לחוד הסכין יכולת לחדור בין עצמות בנוחות בלי סכנה שהלהב ישבר, לנתק בקלות גידים וסחוס, ולבסוף להפריד בשר מעצמות.
גׇּאָרָאסוּקִי (Garasuki) הוא האח הגדול והשרירי יותר של הוֹנְייסוּקִי ונועד לעבודת פירוק עופות אינטנסיבית ולפירוק עופות גדולים כמו תרנגול הודו.
סכיני טוג׳ירו Tojiro
חברת טוג׳ירו (Tojiro) נוסדה ב- 1955 ונחשבת אחת מחמש יצרני הסכינים הגדולים ביפן.
המומחיות של טוג׳ירו היא שילוב של מיכון מודרני עם עבודת יד אך יש להם גם סטודיו קטן ניפרד אשר מייצר סכיני שף מעולות מחושלות בעבודת יד.
תהליך הייצור במפעל טוג׳ירו מתחיל בתהליך הטבעה ממוכן אשר גוזר להבי סכינים מדפי פלדה גדולים של פלדת אל-חלד אשר עוטפת פלדת פחמן קשה. לאחר מכן מתחיל תהליך ידני ארוך של שלבי שחיקת (Grinding) הלהב וגימור הסכין.
טוג׳ירו מתמחה בעיקר בפלדה מסוג VG-10 אשר מצטיינת בתכונות אל-חלד מעולות, קשיות מתכת גבוהה (HRC 60-61) וקלות השחזה.
טוג׳ירו מייצרת מגוון רחב של סדרות סכינים מערביות ויפניות עם ידיות עץ, פלסטיק ומתכת.
סוג הסכין | הוֹנְייסוּקִי |
סוג שימוש | פירוק בשר/עופות |
אורך הלהב (מ״מ) | 150 mm |
אורך הסכין (מ״מ) | 285 mm |
פלדת ליבת הלהב | VG-10 |
סולם רוקוול (HRC) | 60-61 |
מבנה הלהב | פלדת אל-חלד מוליבדנום ונדיום מוטבעת |
השחזת הלהב | צד ימין |
גימור הלהב | מט מלוטש |
סוג ידית | מערבית |
חומר הידית | מערבית |
משקל הסכין (גר׳) | 125 g |
חרש הסכין | טוג׳ירו |
מק״ט | SKTOJIF-80311 |
זמן חזרה למלאי (ימים) | 90-120 |
מהם ההבדלים בין סכין מטבח ושף יפנית לסכין מקבילה אירופאית? סכיני מטבח יפניות של ימינו נשענות על ידע ומסורת בני 700 שנה ושונים מכל סכין מערבית בכמה אספקטים חשובים. קלה יותר ב- 35-55% ומאפשרת עבודה לאורך זמן עם פחות עומס מצטבר על שרירי היד והכתף. | |
האם סכיני שף יפניות עדינות יותר מסכינים אירופאיות? סכיני מטבח ושף יפניים עשויים פלדת פחמן קשיחה מאוד. עם הקשיחות הגבוהה של הפלדה היפנית באה רגישות ורף סלחנות נמוך לשבר או סדק כתוצאה מנפילה, מכה משפת השיש, ניסיון לחתוך עצמות או מזון קפוא וכד.. יש להפעיל שיקול דעת אם ברצונך להמשיך להנות מהסכין שרכשת. אם את/ה לא בטוחים לגבי שימוש בסכין שף יפנית עם חומר גלם מסויים תשאלו את עצמכם האם יגרם נזק לשיניים שלכם אם תנסו לנגוס בעוצמה באותו חומר גלם. | |
מהן אפשרויות התשלום? ניתן לשלם באמצעות כרטיסי האשראי הנפוצים בישראל/ ניתן לפרוס לתשלומים.
| |
מהו זמן האספקה? זמני אספקת הפריטים תיעשה תוך 2-5 ימי עסקים. | |
האם ניתן לבטל רכישה? ביטול העסקה לאחר קבלת הפריט בידי הלקוח, שלא עקב פגם במוצר ו/או אי התאמה – הלקוח יהא רשאי לבטל את עסקת הרכישה בתוך 30 יום מיום קבלת הפריט ובתנאי שהמוצר תקין לחלוטין כמו חדש, לא נעשה בו כל שימוש שהוא והוא מוחזר באריזתו המקורית ללא כל פגיעות או פגמים אשר ימנעו מכירה חוזרת. | |
נא לקרוא את תנאי השימוש לפרטים נוספים בכל בעיה, פנייה, תלונה או הצעה לשיפור השירות, ניתן לפנות להנהלת האתר באמצעות: דואר אלקטרוני: service@sakuraknives.co.il ווטסאפ : 051-5021168
|
שימוש ותחזוקה
שימוש
ניקוי
השחזה
אחסנה
אחריות
סאקורה סכיני שף יפניים אחראית על מוצרים שנרכשו ישירות דרכה והלקוח הקפיד על הוראות השימוש, ניקוי, השחזה ואחסנה במלוא הרצינות.
סכיני מטבח ושף יפניים עשויים פלדת פחמן קשיחה מאוד. עם האיכות והקשיחות של הפלדה היפנית מגיעה רגישות ורף סלחנות נמוך לשבר או סדק כתוצאה מנפילה, מכה משפת השיש, ניסיון לחתוך עצמות או מזון קפוא וכד..
יש להפעיל שיקול דעת באופן השימוש בסכין שרכשת.
אם את/ה לא בטוחים לגבי שימוש בסכין שף יפנית עם חומר גלם מסויים תשאלו את עצמכם האם יגרם נזק לשיניים שלכם אם תנסו לנגוס בעוצמה באותו חומר גלם. נא לקרוא את תנאי השימוש לפרטים נוספים.
נא לקרוא את תנאי השימוש לפרטים נוספים.
בכל בעיה, פנייה, תלונה או הצעה לשיפור השירות, ניתן לפנות להנהלת האתר באמצעות:
דואר אלקטרוני: service@sakuraknives.co.il
ווטסאפ : 051-5021168
עדכון אחרון: אוקטובר 2021.
סכין הונייסוקי – סכין קצבים לפירוק בשר ועופות
Honesuki 骨ナイフ (פירוש מיפנית: סכין עצמות)
הוֹנְייסוּקִי היא סכין קצבים יפנית ונועדה לפירוק עופות וחיות קטנות. אורך הלהב של הוֹנְייסוּקִי הוא 145-150 מ״מ, עם גב להב רחב שמקנה לחוד הסכין יכולת לחדור בין עצמות בנוחות בלי סכנה שהלהב ישבר, לנתק בקלות גידים וסחוס, ולבסוף להפריד בשר מעצמות.
גׇּאָרָאסוּקִי (Garasuki) הוא האח הגדול והשרירי יותר של הוֹנְייסוּקִי ונועד לעבודת פירוק עופות אינטנסיבית ולפירוק עופות גדולים כמו תרנגול הודו.
סכיני טוג׳ירו Tojiro
חברת טוג׳ירו (Tojiro) נוסדה ב- 1955 ונחשבת אחת מחמש יצרני הסכינים הגדולים ביפן.
המומחיות של טוג׳ירו היא שילוב של מיכון מודרני עם עבודת יד אך יש להם גם סטודיו קטן ניפרד אשר מייצר סכיני שף מעולות מחושלות בעבודת יד.
תהליך הייצור במפעל טוג׳ירו מתחיל בתהליך הטבעה ממוכן אשר גוזר להבי סכינים מדפי פלדה גדולים של פלדת אל-חלד אשר עוטפת פלדת פחמן קשה. לאחר מכן מתחיל תהליך ידני ארוך של שלבי שחיקת (Grinding) הלהב וגימור הסכין.
טוג׳ירו מתמחה בעיקר בפלדה מסוג VG-10 אשר מצטיינת בתכונות אל-חלד מעולות, קשיות מתכת גבוהה (HRC 60-61) וקלות השחזה.
טוג׳ירו מייצרת מגוון רחב של סדרות סכינים מערביות ויפניות עם ידיות עץ, פלסטיק ומתכת.
סוג הסכין | הוֹנְייסוּקִי |
סוג שימוש | פירוק בשר/עופות |
אורך הלהב (מ״מ) | 150 mm |
אורך הסכין (מ״מ) | 285 mm |
פלדת ליבת הלהב | VG-10 |
סולם רוקוול (HRC) | 60-61 |
מבנה הלהב | פלדת אל-חלד מוליבדנום ונדיום מוטבעת |
השחזת הלהב | צד ימין |
גימור הלהב | מט מלוטש |
סוג ידית | מערבית |
חומר הידית | מערבית |
משקל הסכין (גר׳) | 125 g |
חרש הסכין | טוג׳ירו |
מק״ט | SKTOJIF-80311 |
זמן חזרה למלאי (ימים) | 90-120 |
מהם ההבדלים בין סכין מטבח ושף יפנית לסכין מקבילה אירופאית? סכיני מטבח יפניות של ימינו נשענות על ידע ומסורת בני 700 שנה ושונים מכל סכין מערבית בכמה אספקטים חשובים. קלה יותר ב- 35-55% ומאפשרת עבודה לאורך זמן עם פחות עומס מצטבר על שרירי היד והכתף. | |
האם סכיני שף יפניות עדינות יותר מסכינים אירופאיות? סכיני מטבח ושף יפניים עשויים פלדת פחמן קשיחה מאוד. עם הקשיחות הגבוהה של הפלדה היפנית באה רגישות ורף סלחנות נמוך לשבר או סדק כתוצאה מנפילה, מכה משפת השיש, ניסיון לחתוך עצמות או מזון קפוא וכד.. יש להפעיל שיקול דעת אם ברצונך להמשיך להנות מהסכין שרכשת. אם את/ה לא בטוחים לגבי שימוש בסכין שף יפנית עם חומר גלם מסויים תשאלו את עצמכם האם יגרם נזק לשיניים שלכם אם תנסו לנגוס בעוצמה באותו חומר גלם. | |
מהן אפשרויות התשלום? ניתן לשלם באמצעות כרטיסי האשראי הנפוצים בישראל/ ניתן לפרוס לתשלומים.
| |
מהו זמן האספקה? זמני אספקת הפריטים תיעשה תוך 2-5 ימי עסקים. | |
האם ניתן לבטל רכישה? ביטול העסקה לאחר קבלת הפריט בידי הלקוח, שלא עקב פגם במוצר ו/או אי התאמה – הלקוח יהא רשאי לבטל את עסקת הרכישה בתוך 30 יום מיום קבלת הפריט ובתנאי שהמוצר תקין לחלוטין כמו חדש, לא נעשה בו כל שימוש שהוא והוא מוחזר באריזתו המקורית ללא כל פגיעות או פגמים אשר ימנעו מכירה חוזרת. | |
נא לקרוא את תנאי השימוש לפרטים נוספים בכל בעיה, פנייה, תלונה או הצעה לשיפור השירות, ניתן לפנות להנהלת האתר באמצעות: דואר אלקטרוני: service@sakuraknives.co.il ווטסאפ : 051-5021168
|
שימוש ותחזוקה
שימוש
ניקוי
השחזה
אחסנה
אחריות
סאקורה סכיני שף יפניים אחראית על מוצרים שנרכשו ישירות דרכה והלקוח הקפיד על הוראות השימוש, ניקוי, השחזה ואחסנה במלוא הרצינות.
סכיני מטבח ושף יפניים עשויים פלדת פחמן קשיחה מאוד. עם האיכות והקשיחות של הפלדה היפנית מגיעה רגישות ורף סלחנות נמוך לשבר או סדק כתוצאה מנפילה, מכה משפת השיש, ניסיון לחתוך עצמות או מזון קפוא וכד..
יש להפעיל שיקול דעת באופן השימוש בסכין שרכשת.
אם את/ה לא בטוחים לגבי שימוש בסכין שף יפנית עם חומר גלם מסויים תשאלו את עצמכם האם יגרם נזק לשיניים שלכם אם תנסו לנגוס בעוצמה באותו חומר גלם. נא לקרוא את תנאי השימוש לפרטים נוספים.
נא לקרוא את תנאי השימוש לפרטים נוספים.
בכל בעיה, פנייה, תלונה או הצעה לשיפור השירות, ניתן לפנות להנהלת האתר באמצעות:
דואר אלקטרוני: service@sakuraknives.co.il
ווטסאפ : 051-5021168
עדכון אחרון: אוקטובר 2021.
WhatsApp us